1. Anasayfa
  2. Blog
SOLETEX FESPA Eurasia 2021 - İstanbul

SOLETEX FESPA Eurasia 2021 - İstanbul

02-05 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşen FESPA Eurasia 2021 - İstanbul'da bizleri ziyaret eden tüm müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz. Ziyaretinizden memnun kaldığınızı umarız.

Bu etkinlik sayesinde geniş ürün yelpazemizden bazı örnekleri sizlere sunma şansı bulduk. Özellikle duvar tekstili, kanvas, döşemelik, yastık, perde gibi iç dekorasyon uygulamaları için kumaşlarımızdan örnekler sunduk.



Avrasya Bölgesi’nin lider endüstriyel reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia, bu yıl yerli ve yabancı ziyaretçi rekoru kırdı. 


4 günde 9 bin 728 tekil ziyaretçi ağırlanırken yurtdışından ziyaretçi katılımı 2 bini aşarak rekor tazeledi. Yeni iş bağlantılarının yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle sektöre 1 milyar dolarlık hareket kattı. 



Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük fuarı FESPA Eurasia, bu yılı da rekorla tamamladı. Sektörün iki yıldır heyecanla beklediği fuar 2-5 Aralık tarihleri arasında 500’den fazla markanın katılımıyla yaklaşık 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 



Fuar yurtdışından 2 bin 188 kişiyle %22.5 yabancı ziyaretçi oranıyla rekor tazeledi. Yeni iş bağlantılarının yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle sektöre 1 milyar dolarlık hareket kattı. Sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan markalar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiledi.