1. Anasayfa
  2. Blog
FESPA Global Print Expo 2023 Münih Fuarına Bekliyoruz!

FESPA Global Print Expo 2023 Münih Fuarına Bekliyoruz!

Soletex Standımızda, FESPA Global Print Expo 2023 Münih Fuarına Bekliyoruz!

Soletex Dijital Baskı Kumaşı Üreticisi olarak, 23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo 2023'e katılıyoruz.

Geçen yıl, Berlin'de düzenlenen fuara katılmaktan mutluluk duyduk. Avrupa'nın en büyük baskı sergilerinden birinde yer almaktan heyecan duyuyor ve dijital baskı kumaş alanındaki en son ürünlerimizi ve yeniliklerimizi sergilemek için sabırsızlanıyoruz.




FESPA Global Print Expo 2023'teki Katılımımız

FESPA Global Print Expo'ya yeniden katılmak ve bu yıl en son dijital baskı kumaş koleksiyonumuzu siz değerli katılımcılarla paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Ürünlerimiz, tekstil endüstrisinin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve fuar ziyaretçilerinin dikkatini çekeceğine inanıyoruz. Ekibimiz, ürünlerimiz hakkında herhangi bir soru veya sorunuz olması durumunda standımızda sizlere yardımcı olacaktır.




Yüksek Kaliteli Dijital Baskı Kumaşları

Soletex Dijital Baskı Kumaşı Üreticisi olarak, müşterilerimize yüksek kaliteli dijital baskı kumaşları sunma konusunda taahhütte bulunuyoruz. Kumaşlarımız son teknoloji kullanılarak üretilmektedir ve ürünlerimizin en yüksek standartları karşıladığından emin olmak için yalnızca en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.

Mükemmelliğe olan bağlılığımızın, diğer üreticilerden ayrıldığımızı düşünüyoruz ve ürünlerimizi FESPA Global Print Expo 2023'te sergilemekten gurur duyuyoruz.




Standımıza Bekliyoruz

FESPA Global Print Expo 2023, en son dijital baskı kumaşlarımızı ve yeniliklerimizi daha geniş bir kitleye sergilemek için harika bir fırsattır. Bu etkinliğe yeniden katılmayı ve endüstride yeni müşteriler ve ortaklarla tanışmayı umuyoruz. Eğer fuara katılıyorsanız, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için standımızı ziyaret etmeyi unutmayın.


Standımız: Hall B1 / Stand: C59’da bulunmaktadır.

Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorunuz olursa, memnuniyetle cevaplandıracağız.




FESPA Global Print Expo 2023 Katılmak İçin

Sergiye katılmak isteyenler, fuar web sitesindeki kayıt formunu doldurarak biletlerini satın alabilirler.

FESPA Global Print Expo 2023’e katılmak için kayıt formunu buraya tıklayarak doldurabilir, katılımcı olabilirsiniz.


Dijital Baskıya Uygun Kumaş Çeşitlerimiz


Soletex
, 17 yılı aşkın süredir edindiği araştırma ve geliştirme çalışmaları (Ar-Ge), ileri teknoloji makine parkı ve bilgi birikimi ile dijital baskı sektörü için en iyi çözümü sunuyor.




Soletex Dijital Baskı Kumaşları, dünyanın dört bir yanındaki reklamcıların ve pazarlamacıların, iç mekan dekorasyon ve diğer dijital baskı kumaşları ihtiyaçları için başvurdukları tedarikçidir.

 
Kaliteli, geniş formatlı ve uzun metrajlı, yenilikçi, geliştirici ve aynı zamanda dijital baskıya uygun kumaşlar üretmekteyiz.
Baştan sona, üretimin tüm adımlarını çözgü, örme, kaplama, kesme ve paketlemenin yanı sıra apre uygulaması, grafik, dijital baskı ve aksesuar üretimi ile kapsıyoruz.





Dijital baskı
 teknolojilerine uygun olarak üretilen ürün yelpazemiz, bayraksatendisplaybacklitkanvasblockoutdekorasyon kumaşları ve daha fazlasını içermektedir.