1. Anasayfa
  2. Blog
İç Mekan Dekorasyon, Dijital Baskı Kumaşları

İç Mekan Dekorasyon, Dijital Baskı Kumaşları

İç mekan tasarım,

birçok yapı türünün içindeki öğeleri oluşturma ve koordine etme sürecidir.
Bu unsurlar renk şemalarını, yüzey kaplamalarını, mobilyaları ve dekoratif parçaları içermektedir.



Zevk sahibi insanlar için oldukça dekoratif ve kişiselleştirilmeye açık olan iç mekan kumaşları, yaşam alanlarınızı renklendirip daha kaliteli zaman geçirmenize olanak sağlayacaktır.

Bazen, dekorasyon tamamlandıktan sonra bile, neyin eksik olduğunu anlamlandıramadığınız, odanın içi hala tek bir bütün gibi görünmediği durumlarda, tekstilden üretilmiş dekoratif amaçlı kumaşlar yardımınıza koşacaktır.



Perde, mobilya (döşemelik), yastık kılıfı, duvar kumaşı, halı, masa ve yatak örtüsü kumaşları için geçerli olan tüm dijital baskıya uygun iç mekan kumaş çeşitlerimize buradan ulaşabilirsiniz.




KW 014 DOHA
%100 Polyester, dijital baskı için yastık kumaşımızdır.
Transfer baskı için üretilmiştir. DOHA’nın ağırlığı m² başına 210 gr ve maksimum genişliği 305 cm’dir.



DOHA, İç Dekorasyon (döşeme, masa örtüsü, yastık kılıfı) gibi uygulamalar için uygun bir seçimdir.



İç mekan kumaşları üretilirken farklı teknikler ve çözümler kullanılır, birbiriyle  kontrast oluşturan ve ışığı yansıtan farklı dokulara sahip kumaşlar kullanılır.

Farklı doku ve özelliklere ait dijital baskı iç mekan kumaşları kullanımı şu anda en moda tasarım çözümü olarak insanlar tarafından kabul ediliyor.



KW 015 NAIROBI
%100 Polyester, perde kumaşımızdır.
Transfer baskı için üretilmiştir.
NAIROBI’nin ağırlığı m² başına 210 gr ve maksimum genişliği 305 cm’dir.



NAIROBI, ayrıca iç dekorasyon (döşeme, masa örtüsü, yastık kılıfı) gibi uygulamalar için uygun bir seçimdir.


Farklı doku ve özelliklere ait dijital baskı iç mekan kumaşları kullanımı şu anda en moda tasarım çözümü olarak insanlar tarafından kabul ediliyor.

Dijital baskıya uygun iç mekan kumaşları mobilya yüzeyi gibi aşınmaya müsait olan ürünlerinizi zevkinize göre kaplayarak yepyeni bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda eskimiş yada yıpranmış ürünlerinizi de yenileme imkanı sunuyor.





KW 080 %100 Polyester, döşemelik kumaşımızdır.

Transfer baskı için üretilmiştir.
KW 080 - WASHINGTON’Un ağırlığı m² başına 245 gr ve maksimum genişliği 310 cm’dir.




İç Mekan Dekorasyon (döşeme, yastık kılıfı) gibi uygulamalar için uygun bir seçimdir.

 

Yeni ürünlerimizden,




DCR 020 %100 Polyester, dokuma, Halı kumaşımızdır.
Transfer Süblimasyon baskı için üretilmiştir.
DCR 020’nin ağırlığı m² başına 1100 gr ve maksimum genişliği 200 cm’dir.


İç Mekan ve Diğer Dijital Baskıya Uygun Kumaş Çeşitlerimiz

Soletex, 15 yılı aşkın süredir edindiği araştırma ve geliştirme çalışmaları (Ar-Ge), ileri teknoloji makine parkı ve bilgi birikimi ile dijital baskı sektörü için en iyi çözümü sunuyor.



Soletex Dijital Baskı Kumaşları, dünyanın dört bir yanındaki reklamcıların ve pazarlamacıların, iç mekan dekorasyon ve diğer dijital baskı kumaşları ihtiyaçları için başvurdukları tedarikçidir.

Duvar Kumaşı, İç Mekan Dekorasyon, Perde, Masa Örtüsü, Yastık, Döşeme, Branda - Tente - Güneşlik ve daha fazlası gibi sayısız tanıtım amaçlı uygulamalar için kullanılmaktadır.

Kaliteli, geniş formatlı ve uzun metrajlı iç mekan dekorasyonunda kullanılan kumaşlarımız ile yenilikçi, geliştirici ve aynı zamanda dijital baskıya uygun kumaşlar üretmekteyiz.Baştan sona, üretimin tüm adımlarını çözgü, örme, kaplama, kesme ve paketlemenin yanı sıra apre uygulaması, grafik, dijital baskı ve aksesuar üretimi ile kapsıyoruz.



Dijital baskı teknolojilerine uygun olarak üretilen ürün yelpazemiz, bayraksatendisplaybacklitkanvasblockoutdekorasyon kumaşları ve daha fazlasını içermektedir.