1. Anasayfa
  2. Blog
İç Mekan Dekorasyon Tekstil Ürünleri & Desen Trendleri

İç Mekan Dekorasyon Tekstil Ürünleri & Desen Trendleri

Evimiz, iş yerimiz veya her hangi bir mekanda zaman geçirdiğimiz süre boyunca, o mekanın tasarımı, renkleri ve atmosferi doğrudan hislerimizi etkiler. İç mekan dekorasyonu, mekanın karakterini oluştururken, duvar kumaşı, perde, yastık kılıfları, masa örtüleri gibi tekstil ürünleri dekorasyonun vazgeçilmez bir parçasıdır.




Ayrıca, baskılı tekstil ürünlerinde çeşitli desenler kullanılmaktadır. Minimalist desenler son yılların trendi haline gelmiştir ve geometrik, sade ve düz çizgilerden oluşur. Doğal desenler de son yıllarda popüler hale gelmiştir ve bitki örtüsü, deniz kabukları ve taşlar gibi doğal unsurlardan esinlenirler.

Her yıl iç mekan dekorasyonunda öne çıkan bir trend olan floral desenler de baskılı tekstil ürünlerinde sıkça kullanılır. Bu yıl ise, daha büyük ve daha canlı çiçek desenleri popüler hale geldi.

Unutmayın, seçeceğiniz desenler evinizin atmosferini doğrudan etkileyecektir, bu yüzden özenle seçmek önemlidir.


Minimalist Desenler

Minimalizm, son yıllarda moda, mimari ve tasarım dünyasında hızla yayılan bir trenddir. Sadelik, düz çizgiler, pastel tonlar evlerimizdeki iç mekan dekorasyonunda da kendini göstermeye başladı. Bu trendde desenler, genellikle geometrik, sade ve minimalist çizgilerden oluşur. Bu desenler, evin her odasında rahatlıkla kullanılabilir.


KS 005 PARIS
%100 Polyester, dokuma, Keten dokulu Duvar Kaplama kumaşımızdır.




Solvent, Eco-Solvent, UV ve Latex baskı için üretilmiştir.

PARIS'in ağırlığı m² başına 245 gr (10 oz) ve maksimum genişliği 300 cm’dir (118 inch).

PARIS, Duvar Kaplama ve İç Dekorasyon uygulamaları için uygun bir seçimdir.


Floraller

Floral desenler, her yıl iç mekan dekorasyonunda öne çıkan bir trenddir. Bu yıl ise, daha büyük ve daha canlı çiçek desenleri popüler hale geldi. Özellikle bahar aylarında, çiçek desenleri ile dekorasyon yapmak, evimize taze bir hava katmak için harika bir seçenek olabilir. Büyük çiçek desenleri, özellikle koltuklar, perdeler veya yastık kılıflarında kullanılabilir.







KW 014 DOHA
%100 Polyester, dokuma döşemelik kumaşımızdır.

Transfer baskı için üretilmiştir.

DOHA’nın ağırlığı m² başına 210 gr (7,4 oz) ve maksimum genişliği 305 cm’dir (120 inch).

DOHA, İç Dekorasyon (döşeme, masa örtüsü, yastık kılıfı) gibi uygulamalar için uygun bir seçimdir.



Doğal Desenler

Son yıllarda, doğal desenler iç mekan dekorasyonunda oldukça popüler hale geldi. Bu desenler, bitki örtüsü, deniz kabukları veya taşlar gibi doğal unsurlardan esinlenirler. Doğal desenler, evimizde sıcak bir atmosfer yaratabilirler. Bu desenler, özellikle yastık kılıfları, perde ve duvar kumaşlarında kullanılabilir.

KW 015 NAIROBI %100 Polyester, dokuma kumaşımızdır.

Transfer baskı için üretilmiştir.

NAIROBI’nin ağırlığı m² başına 210 gr (7,4 oz) ve maksimum genişliği 305 cm’dir (120 inch). NAIROBI, İç Dekorasyon (döşeme, masa örtüsü, yastık kılıfı ve perde) gibi uygulamalar için uygun bir seçimdir.




İç mekan dekorasyonu, evimizin ya da iş yerimizin karakterini oluştururken, baskılı tekstil ürünleri dekorasyonun vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu yazımızda minimalist, floraller ve doğal desenler gibi iç mekan dekorasyonunda öne çıkan baskılı tekstil ürünleri tasarımında öne çıkan desen trendlerinden bahsettik.

Unutmayın, seçeceğiniz desenler evinizin atmosferini doğrudan etkileyecektir, bu yüzden özenle seçmek önemlidir.


İç Mekan Dekorasyon ve Diğer Dijital Baskıya Uygun Kumaş Çeşitlerimiz

Soletex, 15 yılı aşkın süredir edindiği araştırma ve geliştirme çalışmaları (Ar-Ge), ileri teknoloji makine parkı ve bilgi birikimi ile dijital baskı sektörü için en iyi çözümü sunuyor.



Soletex Dijital Baskı Kumaşları, dünyanın dört bir yanındaki reklamcıların ve pazarlamacıların, duvar kumaşı ve diğer dijital baskı kumaşları ihtiyaçları için başvurdukları tedarikçidir.

İç Mekan DekorasyonPerdeMasa ÖrtüsüYastıkDöşemelik ve daha fazlası gibi sayısız tanıtım amaçlı uygulamalar için kullanılmaktadır.


Kaliteli, geniş formatlı ve uzun metrajlı duvar döşeme kumaşlarımız ile yenilikçi, geliştirici ve aynı zamanda dijital baskıya uygun kumaşlar üretmekteyiz.Baştan sona, üretimin tüm adımlarını çözgü, örme, kaplama, kesme ve paketlemenin yanı sıra apre uygulaması, grafik, dijital baskı ve aksesuar üretimi ile kapsıyoruz.



Dijital baskı teknolojilerine uygun olarak üretilen ürün yelpazemiz, bayraksatendisplaybacklitkanvasblockoutdekorasyon kumaşları ve daha fazlasını içermektedir.